Diensten

BE-Secure uw partner in veiligheid, Nijmegen en omgeving, Land van Maas en Waal

Wat doen wij

Wij, van Be-Secure, zorgen ervoor dat de veiligheid op uw evenement, werk of situatie nooit uit het oog verloren wordt. Wij beschikken over genoeg ervaren en allround medewerkers die op grootschalige basis kunnen worden ingezet.
Of het nu gaat om evenementen of objecten; er wordt altijd gestreefd naar optimale beveiliging. Samen met u bekijken wij wat u van ons verwacht en wat er nodig is om de veiligheid te kunnen waarborgen en daarmee succes te kunnen garanderen. Ook speciale verzoeken kunt u met ons delen zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.
Van bedrijfsfeestjes met 30 man tot aan evenementen met duizenden mensen; wij staan voor u klaar met onze gekwalificeerde mensen. Wij zorgen voor beveiliging op maat en bieden onder andere de volgende beveiligers:

Heeft u een groot evenement waar veel mensen aanwezig zullen zijn, bent u werkzaam in de zorg en zoekt u beveiliging of bent u wellicht op zoek naar gespecialiseerde verkeersregelaars? Be-Secure is het bedrijf dat u hierin ondersteunt. Wij kunnen diverse partijen ondersteunen op het gebied van veiligheid door gekwalificeerde mensen aan te bieden. Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid en zetten onze ervaring en kennis graag in om ook uw veiligheid en die van omstanders zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.

Evenementbeveiliging

Horecaportier

Havenbeveiliging

Objectbeveiliging

Verkeersregelaar

Zorgbeveiliging

Bouwbeveiliging

Quick respons